VIKTIGT!!

ONSDAGSTRÄFFEN DEN 29 APRIL ÄR INSTÄLLD!!

Vi syns igen den 6 Maj.

//Styrelsen


Bilder från utmaningskvällen 22/4

Malin hade med sig symaskin och utmanade oss att sy på våra pappersprojekt.
Dessutom fick vi vackra papper i brunt och rosa att skapa med.
Utmaningskväll 090422

På onsdag kväll väntar något lite annorlunda, men otroligt kul.
Ta med dina saker och kom till Orrholmen.

* * *  Ett litet tips vid packningen är att tänka rosa, brunt och vitt  * * *//Styrelsen

Träff 090415

Vill kolla av lite vilka som kommer imorgon, för att undvika att den som hämtar nyckel och fixar ej blir ensam. Förra veckan var det två själar som dök upp. Ni ser vilka nedan :o)
Ni kan väl lämna en lite kommentar så vi vet.
Vet att det är i senaste laget, men bättre sent än aldrig heter det väl?

/Styrelsen


..


Utmaning

Snart är det påsk och ni har förhoppningsvis hunnit med att göra lite påskpyssel. Om inte så hoppas jag i alla fall att ni njutit av vårsolen. Visst är det härligt!

Då det är påsklov nästa vecka så har vi i styrelsen beslutat att vi flyttar utmaningen som skulle vara nästa onsdag till den 22 april. Men imorgon är det pyssel som vanligt i hyresgästföreningens lokal på Orrholmen.

Fick ni inte månadsbrevet i april så beror det på att ni glömt att betala in 200 kronor till vårt bankgiro 261-4782. Skynda att betala så att du inte missar nästa månadsbrev.

Fika listan behöver också fyllas på och ni hittar den här.

Glad Påsk

Månadens företag - April

HOUSE OF INSPIRATION  


Jessica har alltid gillat att skapa och det hela började med att hon gjorde handgjorda kort till förmån för Cancerfonden. Drömmen var att ta steget fullt ut och öppna en e-butik som innehöll massor av inspiration. I februari i år slog hon upp portarna till House of Inspiration med målet att bli en favoritbutik inom scrapbooking och korttillverkning.


Precis som namnet antyder vill Jessica tillsammans med designteamet inspirera till att skapa och lära mer om scrapbookingens underbara värld.


Butiken har ett härligt utbud av band och blommor i alla dess former. Jessica tror att ingen annan butik har så stort utbud av band och butiken väntar hem en stor leverans av blommor. De finns förhoppningsvis i butiken april.


 

 

Dessutom finner du House of Inspirations egna stämpelkollektion med underbara motiv, önskeburken, presentkort samt månadspaket.

Nu i startgropen finns inte allt, men nyheter anländer varje vecka. Jessica är ständigt på jakt efter nya leverantörer för att kunna erbjuda spännande varor. Jessica anordnar även kurser i scrapbooking och korttillverkning i Göteborg.


Besök gärna inspirationsbloggen där det varje vecka lottas ut ett hemligt paket bland de som lämnar en kommentar. Det finns även roliga tävlingar och massor av inspiration och idéer för eget skapande. Jag pysslar gärna själv och blir ständigt utmanad av mitt fantastiskt duktiga DT gäng, säger Jessica.


*** April månads erbjudande ***

15 % rabatt på hela sortimentet

Dessutom får alla som gör en beställning för minst 200 kr en present


Våren är här!!!

Hej pysselvänner,

Vi i Värmlands scrap- och stämpelsällskap vill tacka för ett fantastiskt pyssel-år. Det är så roligt att vi har möjlighet att träffas och pyssla tillsammans. Förra året hade vi 43 medlemmar men i år hoppas vi på fler! Så sprid gärna budskapet om att vi finns.

Våren hos VSSS kommer att bli fullspäckad med aktiviteter såsom utmaningar, demokvällar och loppis. Vi kommer att fortsätta med våra populära månadsutmaningar tredje onsdagen i månaden då medlemmarna får varsitt utmaningspaket. En nyhet för i år är dock att våra medlemmar har förtur till utmaningspaketen. Detta då vi bland annat vill säkerställa att våra medlemmar i första hand får paketen då dessa kvällar är populära. Är man inte medlem så finns det i mån av plats möjlighet att köpa ett paket för 20 kronor.

Under året som gått har föreningens pysselförråd växt och vi har bland annat en Bind-it-all, Cuttlebug, Bigbite, skärmaskin, embossfön och diverse dies med både figurer och alfabet som är till för alla våra medlemmar.

Vi i styrelsen vill ha en öppen dialog med våra medlemmar så tala gärna om för oss om ni har önskemål/förslag på till exempel inköp och aktiviteter. Ni medlemmar får också gärna arrangera utmaningskvällar.

Varje år behöver du som redan är medlem förnya ditt medlemskap. Detta gör du genom att betala in 200 kronor till bankgiro 261-4782. Är du under 16 år är det halva priset alltså 100 kronor. Skriv ditt namn och medlemsnummer som referens/meddelande.

Vill du fortsätta få vårt månadsbrev och kunna nyttja månadsrabatterna så skall avgiften vara föreningen tillhanda senast den 31 mars 2009 . Om du inte redan är medlem ber vi dig även skicka ett mail med namn, adress, telefon, personnummer, E-post och eventuellt forum namn till medlemvsss@gmail.com. Om du nu väljer att inte förnya ditt medlemskap så vore vi tacksamma om du meddelar oss orsak så vi får chansen att förbättra oss.

Pyssliga hälsningar och GLÖM INTE LOPPISEN IKVÄLL !!!

RSS 2.0