Midsommarcrop TRÄFF 20 juni

Bild
Svensk scrapbooking håller även i år en midsomar crop. Det är som en pysselträff fast bara via internet. Man pysslar alltså hemma hos sig men utmaningar och tävlingar som presenteras på webben. Sen skickar man in sina bidrag.

Läs gärna mer om detta på http://www.svenskscrapbooking.se/forum/viewtopic.php?f=12&t=23884
Med anledning av denna cybercrop så anordnar vi i Värmlands scrap- o stämpelsällskap en pysselträff. Tanken är att vi träffas och pysslar med de utmaningar som finns på svensk scrapbookings hemsida.
Träffen kommer vara den 20 juni i stadsdelen Rud i Karlstad. Även icke medlemmar är välkomna. För medlemmar är träffen helt gratis och för icke medlemmar kostar den 100 kr men då ingår medlemskap resten av 2010.


Det kommer finnas fika för en liten peng och sen beställer vi lunch från någon restaurang i närheten eller så kan man gå in till Pekås som ligger granne, och köpa sig något att äta.
Vi börjar vid 11-tiden och håller på till ca 20.00.


För att inte riskera att styrelsen blir ensamma på plats så vill vi ha in din anmälan. Gärna som en kommentar på blogginlägget eller om du vill vara lite mer privat så kan du maila till varmlandsscrapostampel (snabela) gmail (punkt) com


Senast 5 juni vill vi ha din anmälan men desto tidigare desto bättre (ange namn eller nickname samt epostadress eller telfonnummer).
Blir vi många kommer vi även bjuda in Karlstads scrapbookingbutiker att komma med delar av sitt sortiment.

Loppis på onsdag!

Ni missar väl inte att vi har loppis på onsdag 19 maj!

Passa på att bli av med sånt som du inte längre vill ha och givetvis det stora nöjet att hitta nya skatter att ta med hem istället. :)

Ta med små pengar /växel. Vi ses i rum 216 (vårt "vanliga" stora rum) kl 18. Vi håller på till ca kl 22.
Välkomna!

/styrelsen

Vi ses väl på onsdag?

På onsdag 5 maj är det dags för träff på Gjuteriet igen. Vi träffas i det lilla rummet, 236. På onsdag får alla som kommer vara med och bestämma vilka inköp föreningen ska göra. Fundera på vilka verktyg etc ni skulle vilja att det fanns att låna.

Vi ses då!
/Styrelsen

RSS 2.0