Våren är här!!!

Hej pysselvänner,

Vi i Värmlands scrap- och stämpelsällskap vill tacka för ett fantastiskt pyssel-år. Det är så roligt att vi har möjlighet att träffas och pyssla tillsammans. Förra året hade vi 43 medlemmar men i år hoppas vi på fler! Så sprid gärna budskapet om att vi finns.

Våren hos VSSS kommer att bli fullspäckad med aktiviteter såsom utmaningar, demokvällar och loppis. Vi kommer att fortsätta med våra populära månadsutmaningar tredje onsdagen i månaden då medlemmarna får varsitt utmaningspaket. En nyhet för i år är dock att våra medlemmar har förtur till utmaningspaketen. Detta då vi bland annat vill säkerställa att våra medlemmar i första hand får paketen då dessa kvällar är populära. Är man inte medlem så finns det i mån av plats möjlighet att köpa ett paket för 20 kronor.

Under året som gått har föreningens pysselförråd växt och vi har bland annat en Bind-it-all, Cuttlebug, Bigbite, skärmaskin, embossfön och diverse dies med både figurer och alfabet som är till för alla våra medlemmar.

Vi i styrelsen vill ha en öppen dialog med våra medlemmar så tala gärna om för oss om ni har önskemål/förslag på till exempel inköp och aktiviteter. Ni medlemmar får också gärna arrangera utmaningskvällar.

Varje år behöver du som redan är medlem förnya ditt medlemskap. Detta gör du genom att betala in 200 kronor till bankgiro 261-4782. Är du under 16 år är det halva priset alltså 100 kronor. Skriv ditt namn och medlemsnummer som referens/meddelande.

Vill du fortsätta få vårt månadsbrev och kunna nyttja månadsrabatterna så skall avgiften vara föreningen tillhanda senast den 31 mars 2009 . Om du inte redan är medlem ber vi dig även skicka ett mail med namn, adress, telefon, personnummer, E-post och eventuellt forum namn till medlemvsss@gmail.com. Om du nu väljer att inte förnya ditt medlemskap så vore vi tacksamma om du meddelar oss orsak så vi får chansen att förbättra oss.

Pyssliga hälsningar och GLÖM INTE LOPPISEN IKVÄLL !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0