Månadens företag - september

MAZZARIN knep & knåp


Den 3 mars 2007 öppnade Susanne Forsberg MAZZARIN knep & knåp på Spelmansgatan 36a i Kristinehamn.


Med en stark vilja att starta en egen verksam-het och en förståelse för behovet av en hobby- och pysselbutik i Kristinehamn, öppnade Susanne MAZZARIN knep & knåp i våras. Susanne har lyckats skapa en inspirerande butik som både är pysslig, vacker, inbjudande och tjejig. Det är även viktigt med en trevlig och inbjudande kurslokal, tycker Susanne och det är något hon har lyckats väldigt bra med.


MAZZARIN sysslar med knep & knåp och det innebär allt inom pyssel och hobby. Det är alltså inte bara scrapbookingprodukter man hittar i affären, även om det är en stor del av utbudet. MAZZARIN knep & knåp är också återförsäljare för Panduro Hobby och Slöjd-Detaljer, vilket ger dem tillgång till hela deras sortiment. Så det du ser i butik och i dessa företags kataloger, det kan MAZZARIN ordna till dig.


Susanne scrappar även själv och gärna då ett album till dottern, men att driva en butik kräver sin tid och hon ligger just nu 1 ½ år back med albumet. Dessutom vill Susanne gärna hinna med att göra mer inspirationsmaterial till butiken. 


Välkomna till MAZZARIN knep & knåp!

Månadens medlemserbjudande!

*    Fri frakt vid köp i webbutiken
*    20% rabatt på inköp i den fysiska butiken


Erbjudandet gäller vid ett köptillfälle. Ange kod VSSSsep*** (*** = ditt medlemsnummer) vid köp i webbutiken eller visa upp ditt medlemskort när du handlar i butiken.

image33

image34


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0