Scrapgalen

Vi är glada att kunna presentera april månads företag som varit Scrapgalen.Scrapgalen är en webbutik som startade i september 2008.

Petra, som driver webbutiken, har även en hemmabutik som öppnar på begäran och hon brukar även besöka scrapmaror och mässor när tillfälle ges.

När hon var gravid med sitt tredje barn gick hon några kurser i scrapbooking och blev helt fast i denna underbara hobby. Den gav henne möjligheten att vara kreativ, få egentid, träffa nya bekantskaper samtidigt som familjen verkligen uppskattade resultatet av det hon gjorde.

Petra är utbildad civilekonom och hon har burit på en tanke om att starta eget någon gång. Med scrapbookingen var det som att utbildning, intressen och framtidsdrömmar föll på plats och resultatet blev Scrapgalen.

Majoriteten av allt du hittar hos Scrapgalen kommer direkt från utlandet vilket gör att Petra kan ta hem en del lite speciella produkter. Hennes målsättning är att ha ett brett bassortiment med teknikmaterial samtidigt som hon satsar på ett aktuellt utbud av papperskollektioner och dekorationer.

Sista chansen idag att utnyttja medlemserbjudandet från Scrapgalen. Koden finns i medlemsbrevet som skickades ut i början av april månad.

15 % på hela sortimentet vid ett köptillfälle under april månad. Erbjudandet gäller även nedsatta varor.

Butiken hittar du här: http://scrapgalen.sePetra vill gärna lyfta fram bloggen och sitt fantastiska designteam. De är oerhört inspirerande i hur de använder materialet från butiken! Bloggen hittar du på http://scrapgalen.blogspot.com/ . Missa inte heller månadsutmaningen som du alltid hittar både i butiken och i bloggen eller möjligheten att följa Scrapgalen på Facebook.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0