Scrapgalen

Vi är glada att kunna presentera april månads företag som varit Scrapgalen.Scrapgalen är en webbutik som startade i september 2008.

Petra, som driver webbutiken, har även en hemmabutik som öppnar på begäran och hon brukar även besöka scrapmaror och mässor när tillfälle ges.

När hon var gravid med sitt tredje barn gick hon några kurser i scrapbooking och blev helt fast i denna underbara hobby. Den gav henne möjligheten att vara kreativ, få egentid, träffa nya bekantskaper samtidigt som familjen verkligen uppskattade resultatet av det hon gjorde.

Petra är utbildad civilekonom och hon har burit på en tanke om att starta eget någon gång. Med scrapbookingen var det som att utbildning, intressen och framtidsdrömmar föll på plats och resultatet blev Scrapgalen.

Majoriteten av allt du hittar hos Scrapgalen kommer direkt från utlandet vilket gör att Petra kan ta hem en del lite speciella produkter. Hennes målsättning är att ha ett brett bassortiment med teknikmaterial samtidigt som hon satsar på ett aktuellt utbud av papperskollektioner och dekorationer.

Sista chansen idag att utnyttja medlemserbjudandet från Scrapgalen. Koden finns i medlemsbrevet som skickades ut i början av april månad.

15 % på hela sortimentet vid ett köptillfälle under april månad. Erbjudandet gäller även nedsatta varor.

Butiken hittar du här: http://scrapgalen.sePetra vill gärna lyfta fram bloggen och sitt fantastiska designteam. De är oerhört inspirerande i hur de använder materialet från butiken! Bloggen hittar du på http://scrapgalen.blogspot.com/ . Missa inte heller månadsutmaningen som du alltid hittar både i butiken och i bloggen eller möjligheten att följa Scrapgalen på Facebook.


Träffen 21/4

I onsdags var vi en liten skara som träffades, några ambitiösa medlemmar arbetade flitigt och några andra tittade förbi en stund och pratade och fikade helt utan planer på att åstadkomma något scrappat ...Sofie, Marie och vår yngste medlem?Hanna hörde till den flitiga skaran ...... och så även Åsa och Lena!

Nästa träff är onsdag 5 maj, då träffas vi i rum 236 (det lilla) på Gjuteriet. Väl mött!

Vi ses på onsdag!!!!

Då är det äntligen onsdag snart. Vi träffas som vanligt på Guteriet onsdagen den 21april!

Väl mött!

Bilder från träffen 7/4, "nybörjarkväll"

I onsdags fick vi besök av några goa nygamla scrappare. Vi hade "nybörjarkväll" och passade på att plocka fram föreningens egen utrustning och provade bland annat att stansa och embossa i Cuttlebugen.

Anna och Anna-Lena scrappar för fullt.


Lena väljer papper.

Marie testar Cuttlebugen.
Nästa träff är onsdag 21/4. Hoppas att vi ses då!


NYBÖRJAR KVÄLL!!!!!

Den 7/4 är det nybörjarkväll! Vi tar inte med så mycket egen utrustning, "packa lätt", utan visar hur man kan använda det som finns i föreningen.

Ta med alla pysselsugna du känner, så ses vi!!!!  :o)

Väl mött!

RSS 2.0