Månadens företag - Mars


Annas Scrapbooking har snart funnits i tre år och är ett väl inarbetat namn i den svenska scrapbookingvärlden. Butiken ligger på Gräsdalen (huset efter Plantagen) i Karlstad men kommer flytta till Arvika under sommaren 2009.

Anna Karlsson som driver butiken berättar att det kommer nyheter hela tiden under våren och även nya leverantörer kommer presenteras inom en snar framtid. Det som även är nytt hos Annas Scrapbooking är månadskit. Anna satsar på dekorationer och hon tror att det är det största kittet i Sverige. Kittet finns både i e-butiken och vanliga butiken, dock i begränsade antal.


 

Anna berättar vidare att hon är mycket stolt över det fina som hennes designteam har presenterat i bloggen av månadskittet: www.annasscrapbooking.blogg.se


Annas Scrapbooking erbjuder massor av material för scrapbooking samt produkter till att göra handgjorda kort. I butiken och kurslokalen anordnas det kurser, träffar, loppmarknad, möhippa och kundkvällar.

Själv pysslar Anna också en del och blev nyligen designteammedlem hos Svensk Scrapbooking


Anna säger att hon behöver utmaningar för att ta sig tid till att scrappa och göra kort privat.

Utöver månadens medlemserbjudande finns det möjlighet till ytterligare rabatter. Om du går en kurs hos Annas Scrapbooking får du en rabattkupong som ger 20 % på valfritt köp. Detta gäller alla kursdeltagare och inte

endast medlemmar i VSSS.


Kopplat till Annas Scrapbooking finns även ett forum där det pågår tävlingar, utmaningar, swappar mm. Det finns även en ordlista och ett galleri för kunderna.

  

http://www.annasscrapbooking.se/

*** Mars månads erbjudande ***

 

20 % på allt material i butiken


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0