Månadens företag - April

HOUSE OF INSPIRATION  


Jessica har alltid gillat att skapa och det hela började med att hon gjorde handgjorda kort till förmån för Cancerfonden. Drömmen var att ta steget fullt ut och öppna en e-butik som innehöll massor av inspiration. I februari i år slog hon upp portarna till House of Inspiration med målet att bli en favoritbutik inom scrapbooking och korttillverkning.


Precis som namnet antyder vill Jessica tillsammans med designteamet inspirera till att skapa och lära mer om scrapbookingens underbara värld.


Butiken har ett härligt utbud av band och blommor i alla dess former. Jessica tror att ingen annan butik har så stort utbud av band och butiken väntar hem en stor leverans av blommor. De finns förhoppningsvis i butiken april.


 

 

Dessutom finner du House of Inspirations egna stämpelkollektion med underbara motiv, önskeburken, presentkort samt månadspaket.

Nu i startgropen finns inte allt, men nyheter anländer varje vecka. Jessica är ständigt på jakt efter nya leverantörer för att kunna erbjuda spännande varor. Jessica anordnar även kurser i scrapbooking och korttillverkning i Göteborg.


Besök gärna inspirationsbloggen där det varje vecka lottas ut ett hemligt paket bland de som lämnar en kommentar. Det finns även roliga tävlingar och massor av inspiration och idéer för eget skapande. Jag pysslar gärna själv och blir ständigt utmanad av mitt fantastiskt duktiga DT gäng, säger Jessica.


*** April månads erbjudande ***

15 % rabatt på hela sortimentet

Dessutom får alla som gör en beställning för minst 200 kr en present


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0