Månadens företag - september

Stella Liljeberg driver Stellas scrapbooking som du främst hittar på Stellas.nu. Men en fysisk butik finns också i Upplands Väsby. Butiken öppnade hon i januari 2007 för att Stella totalt hade fastnat för hobbyn och för att hon ville komma i kontakt med andra som också scrappar. Och så är det ju superkul att få frossa i alla dessa härliga produkter och välja ut sitt eget sortiment ur det, säger Stella.

Själv är Stella en mångpysslare som i perioder gör allt från att sticka och brodera till att renovera gamla möbler och sy lapptäcken och kläder. Men sen hon upptäckte scrapbookingen finns den med hela tiden - fotohögen blir ju inte direkt mindre.

Butiken erbjuder ett brett sortiment av papper och dekorationer. Önskemål tas gärna emot på produkter som du sett och önskar att butiken tar in. Vi kollar alltid upp allting och vill sälja det som efterfrågas av våra kunder, hälsar Stella. Det ges även kurser i scrapbooking och kortmakeri. Dessutom har de scrapkvällar någon gång i månaden, en riktig höjdare!

http://www.stellas.nu




*** September månads erbjudande ***

Månadens erbjudande gäller hos Stellas Scrapbooking

  • 25 % på alla mönsterpapper med ordinarie pris
  • ytterligare 15 %  på papper i reakategorin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0