Månadens företag - oktober

Annas Scrapbooking

  

När Anna tröttnade på att beställa scrapbookingmaterial på Internet startade hon en egen butik.

  

Sedan lite mer än ett år tillbaka hittar man Annas Scrapbooking på Gräsdalsgatan 3 i Karlstad. Anna Karlsson öppnade sin butik eftersom hon saknade ett utbud av scrapbookingmaterial i Värmland. Detta har hon nu ordnat bot på och kan erbjuda ett stort utbud av material i butiken som har stora och fina lokaler. I butiken finns också en bra kurslokal och trevlig och social personal. Dessutom behöver man inte oroa sig för parkering - det finns gott om p-platser i anslutning till butiken.


De produkter och tjänster som Annas Scrapbooking erbjuder är massor av scrapbooking- material samt produkter till att göra handgjorda kort. I butiken och kurslokalen anordnas det kurser, träffar, loppmarknad, möhippa och kundkvällar.


Själv pysslar Anna också en del. Hon ägnar sig åt scrapbooking och rubberstamping men syr även lite grann.


Utöver månadens medlemserbjudande finns det möjlighet till ytterligare rabatter. Om du går en kurs eller går på träff hos Annas Scrapbooking får du en rabattkupong som ger 20% på valfritt köp. Dessutom får du 10% på allt material i butiken i sex månader. Detta gäller alla kursdeltagare och inte endast medlemmar i VSSS.


Kopplat till Annas Scrapbooking finns även ett forum där det pågår tävlingar, utmaningar, swappar mm. Det finns även en ordlista och ett galleri för er kunder.

Månadens erbjudande

*      10% på allt material i butiken

*      25% på alla alfabet till Bosskut, Cuttlebug och QuicKutz


Detta erbjudande gäller även på Scrap- och stämpelmässan i Karlstad, 27-28 oktober.

Erbjudandet gäller under oktober månad. Ange kod VSSSokt*** (*** = ditt medlemsnummer) vid köp i webbutiken eller visa upp ditt medlemskort när du handlar i butiken.



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0