Månadens företag - augusti

BRUNKULLAN SCRAP & CARD


Lotta och Sara träffades i en föräldragrupp för ca 2,5 år sedan. När de fått barn promenerade de tillsammans med barnvagnarna och pratade mycket om denna hobby. Både två är kortmakare i grunden men de scrappar också en del, målar och ritar. De pratade om att starta ett företag och sen gick allt väldigt fort. Plötsligt en dag hade de startat Brunkullan Scrap & Card. Webbutiken först men sedan i november 2007 även en fysisk butik i centrala Östersund.


Butiken erbjuder produkter för både scrappare och kortmakare vilket gör att butiken har ett stort utbud. Lotta och Sara strävar efter att ge bra service till kunderna och att produkterna är av bra kvalitet. De försöker hela tiden att hitta nya spännande produkter som gör att de kan vara unika med en del av sortimentet, tex  är Brunkullan det enda företag i landet som säljer stämplar från Stempelglede.


De håller även kurser och pysselträffar och Brunkullan kommer att medverka på flera mässor i höst. I inspirationsbloggen finns alster av butikens designteam med en blandning av både kortmakare och scrappare i olika stilar. 


http://www.brunkullan.se/



Augusti månads erbjudande:
  • 20% på alla mönsterpapper
  • 10% på bazziller och bling
Lotta och Sara hälsar att de hoppas att medlemmar skall känna sig sugna på att frossa i mönsterpapper.  De vill tipsa om de urläckra nyheterna från Graphic45 som de nyligen fått hem. Graphic45 blev även utsedda som bästa företag vid den senaste CHA-mässan i USA så det är nog ett märke som kommer att synas allt mer. De kan också tipsa om att de väntar hem en jätteladdning punchinella väldigt snart.


Kommentarer
Postat av: Aleksanderanne

Hello admin, nice site! Good content, Beautiful design, thanks! Greetings

2009-04-03 @ 11:27:41
URL: http://aleksanderanne.myblog.es

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0