Månadens företag - december

image209
ScrapAddicted - butiken för dig som scrappar, tillverkar egna kort och är ute efter ett stort utbud samlat på ett ställe.


I skånska Löberöd ligger ScrapAddicted, en butik som ägs och drivs av Jane Larsson sedan nästan 2 ½ år tillbaka. Jane började med en webbutik i hemmet när hon var mammaledig. Efter ett halvår insåg hon att det inte var hållbart att ha alla varor hemma utan investerade då i en lokal. Idag är ScrapAddicted både en fysisk
och en webbaserad butik med ett otroligt stort utbud. Här hittar du det mesta du behöver för att scrappa eller tillverka egna kort. Jane berättar att hon verkligen älskar sitt jobb och besöker du ScrapAddicted kommer du snart att märka av den arbetsglädje som präglar företaget.


Eftersom ScrapAddicted är ett enmansföretag kan Jane hålla priserna humana. När du har gjort en beställning i webbutiken kan du välja mellan säker kortbetalning eller förskotts-betalning till bankgiro. I den fysiska butiken
kan du betala både kontant och med kort.


Jane, som själv är scrappare, arrangerar både träffar i sin butik och scrapmaror på annan plats. Då passar hon på att scrappa massor, för att stilla sin abstinens av att inte hinna göra något mellan dessa tillfällen.


Välkomna till ScrapAddicted!


image210


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0