En förening är bildad

Den 22 augusti kl 18.22 bildades så äntligen Värmlands Scrap- och Stämpelsällskap. Totalt var vi 24 stycken där och det var jättekul att se att det blev så stor uppslutning. I skrivande stund har föreningen nu 18 medlemmar. Styrelsen består av:
Helene Vendel, ordförande
Veronika Peterson, kassör
Elin Eldh, sekreterare
Anna Jansson, ledamot
Anita Klem Karlsson, ledamot

Man kan ju fråga sig varför man startar en scrap- och stämpelförening. Räcker inte de träffar som finns i olika varianter här och där? Vi som har startat denna förening tycker att scrapbooking och rubberstamping är den roligaste hobbyn som finns och vi vill träffa likasinnade och utveckla vår hobby. Tanken med föreningen är att vi ska kunna träffas på neutral mark och pyssla tillsammans regelbundet. Vi hoppas också att föreningen så småningom ska kunna organisera olika aktiviteter inriktat mot scrapbooking och rubberstamping. Vad sägs om scrapmaror, olika temakvällar och mässresor?

Här i bloggen kommer du att kunna läsa om vad som händer i föreningen, vilka aktiviteter som är på gång och vad som har diskuterats på föreningens månadsmöten. Till våra medlemmar skickar vi även varje månad ut ett månadsbrev. I månadsbrevet kommer bland annat Månadens Medlem och Månadens Butik att presenteras. Månadens butik kommer också att presentera ett erbjudande till våra medlemmar under aktuell månad och detta är något vi tycker ska bli väldigt spännande.

Om du är intresserad av att bli medlem i föreningen så blir du lättast det om du kommer till någon av våra pysselträffar på onsdagar kl 18-22. Medlemsavgiften för år 2007 är 100 kr för vuxna och 50 kr för ungdomar under 16 år. Har du inte möjlighet att komma på träffarna, men vill bli medlem ändå, kommer det inom kort att komma mer information här på bloggen hur du ska gå till väga.

Nu hoppas jag att få träffa just dig på vår nästa pysselträff som är på onsdag den 29 augusti. Vi håller till på Orrholmen, i Hyresgästföreningens lokal på Babordsgatan 1.

Välkommen!
/Helene

Kommentarer
Postat av: krumeluran

hej och grattis till nya föreningen :)
jag är gärna med som stödmedlem i föreningenäven om jag antagligen inte kommer att komma på så många regelbundna träffar, men ibland är jagf ju i värmland och då vill man ju veta vad likasinnade pysslar med :)
håller utkik efter info, gärna kontots iban och swift så att jag kan göra en inbetalning i från utlandet :)
Katarina

2007-08-23 @ 15:35:17
URL: http://www.krumelurans.blogg.se
Postat av: Malin

Ska hålla ögonen på det här och hoppas på att jag kan dyka upp någon gång....
Grattis till en kul förening.

2007-08-23 @ 17:16:14
Postat av: Diana

Tack för igår! //Medlem 008 ;)

2007-08-23 @ 17:29:53
URL: http://dagenidag.blogs.se
Postat av: Karin (Delfinen )Johansson

Hej!
Grattis till en kul förening,
synd bara att jag inte bor i Karlstad.
Jag blir gärna stödmedlem,
för någon gång kanske det passar,ifall ni skulle ha någon aktivitet på någon helg någon gång.
//Karin

2007-08-25 @ 20:57:43
Postat av: Bragejohanne

Great work,webmaster,nice design!

2010-02-02 @ 08:03:02
URL: http://bragejohanne.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0